ARKADAŞLARA HEDİYE KARTLAR

Şöyle yakınlarda kırtasiye malzemeleriyle veya renkli kâğıtlarla, makaslarla ilgili bir fuar olsa. Ben de bu fuara sürpriz olarak kızım Ravza’yı götürmüş olsam. Buradan rengârenk kâğıtlar, değişik şekillerde kesebilen makaslardan almış olsak. Herhalde bu son günlerde kızımı en mutlu eden şey olurdu. Küçüklüğünden beri kâğıt-makas ikilisiyle hiç sıkılmadan vakit geçiren ve kendisine ve çevresindekilere değişik şeyler hazırlayan kızım bu sefer de arkadaşları için böyle bir şey hazırlamış. Hazırladığı kartların bir kısmına hediye edeceği arkadaşlarının isimlerini hazırlamış.



Bir tanesini de cadının malzemelerinden oluşturmuş. Kartların dış kapak kısmına ise arkadaşlıkla ilgili güzel söz yazmayı düşünüyormuş.

İşte bu sözlerden biri:
“Gördüğünüzde size Allah’ı hatırlatan, konuştuğunda bilginizi artıran, ilmiyle de size ahreti hatırlatan, sizin için en hayırlı arkadaştır.” Hz. Muhammed (s.a.v.)
KOLAY GELSİN…
|