Ana Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Mail 

     
   
   
YEMEKLER
Üye Girişi
En Çok Gezilenler
Kırmızı Mercimek Ezmesi Salatası
Bu leziz salatayı özel arkadaş menüsü için hazırlamıştım. Mercimek köftesine benzeyen bu salatayı denediğinizde vazgeçemeyeceğinizi düşünüyorum. Özellikle yoğurtlu sosu ile yaz..
Nişastalı Börek
Bu böreği bayram sabahı kahvaltı için misafirlerime yapmıştım. Sıcacık ikram edebilmek için sabah erkenden kalkıp yapmıştım. İkinci kez yapışımda yine misafirlerime, ama bu sefer...
Kağıt Kebabı
Bir yemek kağıda sarılıp, fırına girince bu kadar mı güzel olur? Bu kadar mı enfes kokar diyorum ve başka..
Bize Ulaşın
Dua
Kunut Duası Meali
13.10.2014 - 16:40

KUNUT DUASI MEALİ

Esselamu aleykümselam herrenk dostları

Kunut dualarından birini paylaşmak istiyorum bugün sizlerle. Gün akşama doğru devşirirken. Kunut duaları, vitir namazının son rekâtında, zammi sureden sonra okunur. Evet, Müslüman kardeşim! Bu kunut dualarında nasıl bir incelik var değil mi? Akşama kadar her türlü meşakkat içinde, çeşitli ihtiyaç ve hallerin içinde bulunurken, akşam olduğunda nasıl yalvarırız Rabbimize. Kulluğumuzu arz eder, Rabbimiz Allah’tan yardım ister ve bekleriz. Adres belli, istenen mabut belli. Müslümanlığımızın ne büyük nimet olduğu belli. Lütfen okuduğumuz duaların manalarını ve mahiyetlerini de oturup düşünelim. Kulluğumuzu hakkıyla yerine getirelim inşaAllah.

Allahu Ekber

-Allah’ım! Senden yardım isteriz, günahlarımızı bağışlamanı isteriz, razı olduğun şeylere hidayet etmeni isteriz. Sana inanırız, sana tövbe ederiz. Sana güveniriz. Bize verdiğin bütün nimetleri bilerek seni hayır ile överiz. Sana şükrederiz. Hiçbir nimetini inkâr etmez ve onları başkasından bilmeyiz. Nimetlerini inkâr eden ve sana karşı geleni bırakırız.

Sayfamızı sosyal âlemde takip etmek, güncel yayınlarından faydalanmak istersen işte adreslerim:

FACEBOOK HERRENKCOM MUTFAĞI

FACEBOOK HERRENK MUTFAĞI 

Bu haberi : 3923 kişi okudu.
Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz *
Başlık *
Yorumunuz *

 


harf daha yazabilirsiniz.
Onay Kodu:
Onay Kodu Doğrulama *
  

Ana Sayfa   |  Dua   |  Medya Köşesi   |  Videolar   |  Firmalar   |  Ziyaretçi Defteri
Herrenk.com:Pratik Bilgi, Sağlık, Yemek Tarifleri, Elişleri, El örgüsü, Eğitim, Ev yapımı ürünler, Çay Saati
© 2010 - www.herrenk.com Tüm Hakları Saklıdır. Sitenizde bağlantı linkleri verilip ve kaynak gösterilerek sitemizden alıntı yapılabilir.
WEB YAZILIM:TEKNODEVA Ankara Web Tasarım, Web Yazılım, web tasarım
Firmalar