Ana Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Mail 

     
   
   
YEMEKLER
Üye Girişi
En Çok Gezilenler
Kırmızı Mercimek Ezmesi Salatası
Bu leziz salatayı özel arkadaş menüsü için hazırlamıştım. Mercimek köftesine benzeyen bu salatayı denediğinizde vazgeçemeyeceğinizi düşünüyorum. Özellikle yoğurtlu sosu ile yaz..
Nişastalı Börek
Bu böreği bayram sabahı kahvaltı için misafirlerime yapmıştım. Sıcacık ikram edebilmek için sabah erkenden kalkıp yapmıştım. İkinci kez yapışımda yine misafirlerime, ama bu sefer...
Kağıt Kebabı
Bir yemek kağıda sarılıp, fırına girince bu kadar mı güzel olur? Bu kadar mı enfes kokar diyorum ve başka..
Bize Ulaşın
Gezi
Bayram Özel
8.9.2011 - 18:38

Dostlar ırmak gibidir

Kiminin suyu az, kiminin çok

Kiminde elleriniz ıslanır yalnızca

Kiminde ruhunuz yıkanır boydan boya

Demiş şairin biri. Gurbette yaşayanlar için şairin dediği türden dostların varlığı bulunmaz değerde inci taneleridir adeta. Özellikle bayram gibi özel günler bu değerlerin varlığını daha çok ortaya çıkaran türden zamanlar oluyor. Hemen her bayram dostlarla birlikte yaptığımız bayram kahvaltısını bu bayram Bolu Abant’ta yapmaya karar verdik. Hızlıca bir kahvaltı ve öğlen mönüsü hazırlığıyla birlikte, bayram namazından sonra yola çıktık. Abant bayram sabahı kahvaltısı için birçok aile tarafından tercih edilen bir yer olmuş. Dostlarla birlikte bir kahvaltının ardından, biz bayanlar ve çocuklarla birlikte Abant gölü etrafında küçük bir gezinti yaptık.

Doğrusu baharda gölün üzerindeki nilüfer çiçeklerinin açmış halini de görmek isterdim.

 

 

Gölün etrafındaki mini gezinti esnasında hava yavaş yavaş kararmaya başladı.

Piknik alanına döndüğümüzde buradaki gezinti için bulunan atlarda çocuklar küçük bir tur yaptılar. Bazı atların yanında tayları da vardı.

Geri piknik alanına döndüğümüzden kısa bir süre sonra yağmur damlaları rahmetiyle yüzümüze değmeye başladı. Yağmurun duracağı ümidiyle bir süre arabalarda bekledikten sonra üzülerek geri dönmeye karar verdik. Geri Ankara’ya döndüğümüzde vakit bir hayli ilerlemiş ve hava iyice kararmıştı.  

Dönüş yolunda Bolu’da hava yağmur bulutlarından dolayı bir hayli karardı. Rabbim herkese sevdikleriyle nice bayramlar nasip etsin... Geçmiş bayramınız mübarek olsun...     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberi : 2548 kişi okudu.
Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz *
Başlık *
Yorumunuz *

 


harf daha yazabilirsiniz.
Onay Kodu:
Onay Kodu Doğrulama *
  

Ana Sayfa   |  Dua   |  Medya Köşesi   |  Videolar   |  Firmalar   |  Ziyaretçi Defteri
Herrenk.com:Pratik Bilgi, Sağlık, Yemek Tarifleri, Elişleri, El örgüsü, Eğitim, Ev yapımı ürünler, Çay Saati
© 2010 - www.herrenk.com Tüm Hakları Saklıdır. Sitenizde bağlantı linkleri verilip ve kaynak gösterilerek sitemizden alıntı yapılabilir.
WEB YAZILIM:TEKNODEVA Ankara Web Tasarım, Web Yazılım, web tasarım
Firmalar