Ana Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Mail 

     
   
   
YEMEKLER
Üye Girişi
En Çok Gezilenler
Kırmızı Mercimek Ezmesi Salatası
Bu leziz salatayı özel arkadaş menüsü için hazırlamıştım. Mercimek köftesine benzeyen bu salatayı denediğinizde vazgeçemeyeceğinizi düşünüyorum. Özellikle yoğurtlu sosu ile yaz..
Nişastalı Börek
Bu böreği bayram sabahı kahvaltı için misafirlerime yapmıştım. Sıcacık ikram edebilmek için sabah erkenden kalkıp yapmıştım. İkinci kez yapışımda yine misafirlerime, ama bu sefer...
Kağıt Kebabı
Bir yemek kağıda sarılıp, fırına girince bu kadar mı güzel olur? Bu kadar mı enfes kokar diyorum ve başka..
Bize Ulaşın
Çocukların Sevdiği Tarifler
Kurbağa Kermit Poğaçası
Susam sokağı karakterlerini hatırlayanlarınız var mı? Kırpık, kurabiye canavarı, minik kuş, açıkgöz ve tabii ki kurbağa kermit. Hani şu röportajlarıyla ünlü kurbağacık. Kurbağadan sandviçim adını biraz nostalji olsun diye kurbağa kermit koydum. Namı diğer kurbağacıkkk! Bu kurbağalar çok şirin oldu. Doğadaki halinden memnun olmayanlar bu kurbağaları eminim çok sevecekler. :)

Devamı...

Cipsli Çıtır Tavuk Tarifi
Biz ailecek çoluk-çocuk bu tarife bayıldık. Cipsli çıtır tavuklar soğuduğunda sanki çıtırlığı daha da artıyor. Bu lezzeti sevdiklerinize yapmakta geç kalmayın. Özellikle çocuklarınızın doğum günleri ve hafta sonu yapılacaklar menüsüne ekleyebilirsiniz..

Devamı...

Çubukta Kokteyl Sosis Tarifi
Çocuklarınızla yapabileceğiniz oldukça kolay ve eğlenceli bir tarif olduğunu düşünüyorum bu lezzetin. Bizler her ne kadar çocuklarımızı katkı maddeli gıdalardan ve işlenmiş ürünlerden uzak tutmaya çalışsak da çocuklarımızın bu ürünleri sevdiği bir gerçek. Belki ara-sıra küçük kaçamaklar yapmasına izin verirsek bir şey olmaz gibi ne dersiniz? Haftada bir ya da ayda bir bunlardan tatmak gibi. Çubukta kokteyl sosis, atıştırmalık bir alternatif. Mısır kaplaması ile tadı ve sunumu bir harika.

Devamı...

Bıldırcın Baget/But Tarifi
Düşünenlerin aklına, emeğine sağlık. Bizim Türk damak tadımıza da son derece uygun bir yemek tarifi. Ben bu yemek tasarımını ve lezzetini özellikle çocuk doğum günü menülerine çok yakıştırdım doğrusu. Gerçekten minik, mini minnacık sunumuyla çocukların çok seveceği bir lezzet. Bizim çocuklar bu tarife bayıldı. Kız kardeşim bıldırcın baget tarifini tattığında ‘tam gün sofralarına gidecek bir tarif’ şeklinde yorumlasa da altın günü, kabul günü, arkadaş toplantısı, hafta sonu kahvaltısı, misafir sofraları, davet yemekleri, ramazan sofralarına… Tamam, tamam hızımı alamadım bütün özel günleri saymaya başladım. Ama ne yağayım? Gerçekten de bu özel anlara yakışacak çok şık, lezzetli atıştırmalıklar. Denediğinizde sizlerde bana hak vereceksiniz eminim..

Devamı...

Ana Sayfa   |  Dua   |  Medya Köşesi   |  Videolar   |  Firmalar   |  Ziyaretçi Defteri
Herrenk.com:Pratik Bilgi, Sağlık, Yemek Tarifleri, Elişleri, El örgüsü, Eğitim, Ev yapımı ürünler, Çay Saati
© 2010 - www.herrenk.com Tüm Hakları Saklıdır. Sitenizde bağlantı linkleri verilip ve kaynak gösterilerek sitemizden alıntı yapılabilir.
WEB YAZILIM:TEKNODEVA Ankara Web Tasarım, Web Yazılım, web tasarım
Firmalar